Camping glomfjord

Campingplasser i Glomfjord | Expedia.no

Leter du etter Campingplasser i Glomfjord? Hos Expedia.no kan du lese anmeldelser av alle våre Campingplasser i Glomfjord. Bestill her.

De beste campingplassene i Glomfjord – Tripadvisor

DE BESTE campingplassene i Glomfjord 2023 – Tripadvisor

Campingplasser i Glomfjord: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på campingplasser i Glomfjord, Norge på Tripadvisor.

Furøy Camping – overnatting Meløy – Svartisen – Nordland

Ved vakre Storviksanden ligger en ny campingplass med alle fasiliteter, rett ved Kystriksveien (Fylkesvei 17). Vi åpnet 21. mai 2021! Lurer du på noe?

Hytter ved Svartisen | Camping | Glomfjord – Visit Norway

Hytter ved Svartisen | Camping | Glomfjord | Norway

Brevandring på Svartisen. Meløy Adventure. Furøy Camping. Svartisen Apartments. Glomfjord hotell. Glomfjord Overnatting. RIB-turer med Meløy Adventure.

Bo i Storhytta eller Lillehytta ved foten av Svartisen på Kystriksvei/Meløy-siden (Engabreen). Opplev magien etter at siste båt har gått og dere er alene med elementene. Må oppleves!

Storviksanden Camping – Storviksanden Camping

Du kan bestille et rom eller hele huset til Glomfjord overnatting som også kalles Gulbrakka Basecamp. Huset ligger rett ved fjorden, lett tilgjengelig fra …

Hytter ved Svartisen | Camping – Visitnorway.se

Hytter ved Svartisen | Camping | Glomfjord | Norway

Glomfjord, Nordland, Norway … Glomfjord, Norway. Show on map. NOK 0.00 • Dec 31 t/m Dec 30 … Camping behaviour not allowed. Dogs allowed.

Hytter av god standard Hyttene har god standard og alt av nødvendig utstyr. Storhytta består av stue, kjøkkenkrok, bad og 5 sengeplasser fordelt på 3 rom. Lillehytta består av stue, kjøkkenkrok, bad og 1 soverom med køyeseng, der den nederste er dobbel. Det er til sammen 3 sengeplasser. Nøklene hentes ut på Brestua like ved. Båten over til Svartisen For å komme til hyttene må du ta båten over fra Holandsfjorden, den går regelmessig over Holandsfjorden fra slutten av mai til begynnelse av september. Båten har avgang fra FV17 rett sør for (tidligere) Meløy turistkontor. Servering og fasiliteter Her er det ikke butikk, og hyttene baserer seg på selvhushold. Du må derfor handle med det du trenger. Sengetøy og vask kan velges som tilvalg til bookingen. Restaurant/middag: I sommersesongen er det åpent og servering på Brestua – de kan levere frokost, og serverer både lunsj og middag. Åpningstider for Brestua finner du her.

Glomfjord Overnatting – Visit Helgeland

Velkommen til et topp moderne badeanlegg lokalisert i Glomfjord, midt i Meløy kommune. Her kan du kose deg og drive med treningsaktiviteter i vann. Vi har …

Storglomvatnet – Glomfjord, Nordland, Norway – Campercontact

Storglomvatnet Motorhome stopover in [Glomfjord / Nordland / Norway] ∞ Campercontact

Brannstasjonen er lokalisert på industriområdet i Glomfjord. En av seksstasjoner i Meløy kommune. Støtte og forsterkning kan komme fra Halsa og Ørnes dersom …

☎ Rating by the Campercontact community: 0

Meløy Fritidsbad i Glomfjord – VISIT MELØY

Glomfjord stasjon – Salten Brann IKS

Brannstasjonen er lokalisert på industriområdet i Glomfjord. En av seksstasjoner i Meløy kommune. Støtte og forsterkning kan komme fra Halsa og Ørnes dersom en hendelse skulle kreve det. Styrken er deltidsmannskaper med lag i vaktordning.

Keywords: camping glomfjord