Camping helgøya

Helgøya og Nes | Topcamp

6. sep. 2019 — Det er mulig å campe/telte på Skurven, et kommunalt friområde med utedo. Det ligger på Helgøya, nede ved Mjøsa.

Helgøya har broforbindelse til Tingnes og er snaue 20 minutters biltur unna Mjøsa Ferie og Fritidssenter. “En dag på Helgøya er som et gjensyn med barndommens ferie på landet, der vi bare får lyst til å tre jordbær på strå”.

Snarveien til Klatreparken på Helgøya – Evjua Strandpark

Helgøya Klatrepark | Evjua Strandpark ved Mjøsa – Restaurant Camping Båthavn

På Nes & Helgøya ligger ‘Opplevelsesvegen Midt i Mjøsa’. … Overnatting er mulig på camping, storgård eller i en av de trivelige private feriehus.

Evjua ved Mjøsa byr på lokalmat i restauranten, camping ved Mjøsa, båthavn, samt overnatting i Kapteinsboligen og panoramahytter. Perfekt for familier som liker friske opplevelser ute i flott natur.

Helgøya i Mjøsa – velkommen til Norges største innlandsøy

Helgøya i Mjøsa – velkommen til Norges største innlandsøy – Små reisehistorier

Vi har ca 135 bofaste campingvogner, men også ledige døgnplasser for vogner og telt, beliggende helt nede ved Mjøsa, med utsikt mot Helgøya og Hamar. Opplev …

Skurven er et friluftsområde på Helgøya der du kan telte. Det er tilrettelagt for grilling og ved Mjøsa er det flere gode badeplasser.

Kan vi overnatte i telt i nærheten av klatreparken?

Kan vi overnatte i telt i nærheten av klatreparken? – Helgøya Klatrepark

Overnatting er mulig på camping, storgård eller i en av de trivelige private feriehus. Det mye omtalte Wood Hotel, som ligger i Mjøstårnet -verdens høyeste …

Midt i Mjøsa – Opplevelsesvegen på Nes & Helgøya

På Nes & Helgøya er det 5 P-plasser som er gode utgangspunkter for å nå alle opplevelser per sykkel. … Mjøsa Ferie & Fritid, campingplassen. Adkomst

Hekshusstranda Camping – Kapp/Mjøsa – Visit Norway

17. feb. 2023 – Lei fra personer i Helgøya, Norge fra 204 kr NOK/natt. Finn unike steder å bo med lokale verter i 191. Ditt hjem. Overalt. Med Airbnb.

Midt i Mjøsa – Opplevelsesvegen på Nes & Helgøya – Gjøvik

Midt i Mjøsa – Opplevelsesvegen på Nes & Helgøya – Andre severdigheter, NES PÅ HEDMARKEN – Se og gjøre

Vi på Nes Camping ønsker alle gjester en riktig god sommer! Alle henvendelser kan sendes på e-post til post@nescamping.no. Med vennlig hilsen. Styret ved Nes …

På Nes & Helgøya ligger ‘Opplevelsesvegen Midt i Mjøsa’. Her finner du opplevelser og aktiviteter som skaper gode minner. Nært, ekte og sanselig!

Praktisk info – Mjøssykling

Praktisk info – Mjøssykling

Helgøya Ferieboliger og hjem – Innlandet, Norge – Airbnb

Helgøya Ferieboliger og hjem – Innlandet, Norge | Airbnb

23. feb. 2023 – Lei fra personer i Helgøya, Norge fra 206 kr NOK/natt. Finn unike steder å bo med lokale verter i 191. Ditt hjem. Overalt. Med Airbnb.

Nes Camping: Hjem

Hjem – Nes Camping

Keywords: camping helgøya