Enkle steg for å bestille eller gjenopprette kodebrikke og personlig passord på DNB

Har du mistet kodebrikken din eller glemt ditt personlige passord på DNB? Fortvil ikke, det er enkelt å bestille en ny kodebrikke eller gjenopprette ditt personlige passord. I denne guiden vil vi gå gjennom trinnene du trenger å følge for å få tilgang til din DNB Bank ID igjen.

Bestille ny kodebrikke på DNB

Hvis du har mistet din kodebrikke eller trenger en ny en, kan du enkelt bestille en ny kodebrikke på DNB. Følg disse enkle trinnene:

 1. Logg inn på DNB nettbank med din personlige Bank ID.
 2. Gå til “Innstillinger” og velg “Bank ID og passord”.
 3. Velg “Bestill ny kodebrikke”.
 4. Velg hvor du ønsker å hente kodebrikken. Du kan velge mellom henting i banken eller få den tilsendt i posten.
 5. Bekreft bestillingen og vent på videre instruksjoner.

Etter at du har bestilt en ny kodebrikke, vil du motta informasjon om hvordan du kan hente den. Følg instruksjonene nøye for å sikre at du får tak i din nye kodebrikke så snart som mulig.

Gjenopprette personlig passord på DNB

Hvis du har glemt ditt personlige passord på DNB og trenger å gjenopprette det, kan du følge disse trinnene:

 1. Gå til DNB sin nettside og klikk på “Logg inn” øverst til høyre.
 2. Klikk på “Glemt passord?”.
 3. Skriv inn ditt personnummer og klikk på “Fortsett”.
 4. Velg hvordan du ønsker å motta en engangskode: via SMS eller på papir.
 5. Skriv inn engangskoden du mottar og klikk på “Fortsett”.
 6. Opprett et nytt personlig passord.
 7. Bekreft det nye passordet og klikk på “Lagre”.

Etter å ha fulgt disse trinnene vil du ha gjenopprettet ditt personlige passord og fått tilgang til DNB nettbanken igjen.

Husk å oppbevare din kodebrikke på et trygt sted og aldri dele ditt personlige passord med andre.

Kontakt DNB Kundeservice

Hvis du opplever problemer med å bestille en ny kodebrikke eller gjenopprette ditt personlige passord på DNB, kan du alltid kontakte DNB Kundeservice for hjelp. De vil kunne gi deg mer informasjon og veiledning basert på din spesifikke situasjon.

DNB Kundeservice kan nås via telefon, e-post eller ved å besøke en av deres filialer. Finn kontaktinformasjonen på DNB sin nettside under “Kontakt oss”.

Husk å ha ditt personnummer og annen relevant informasjon tilgjengelig når du kontakter DNB Kundeservice, slik at de kan hjelpe deg på best mulig måte.

Å bestille en ny kodebrikke eller gjenopprette ditt personlige passord på DNB er enkelt hvis du følger trinnene nevnt ovenfor. Husk å alltid oppbevare din kodebrikke trygt og aldri dele ditt personlige passord med noen andre. Lykke til!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestille en ny kodebrikke fra DNB Bank?

Du kan bestille en ny kodebrikke fra DNB Bank ved å logge inn på nettbanken og navigere til sikkerhetsinnstillinger. Deretter velger du alternativet for å bestille en ny kodebrikke. For å bestille en ny kodebrikke fra DNB Bank, følg disse trinnene.

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt mitt personlige passord hos DNB Bank?

Hvis du har glemt ditt personlige passord hos DNB Bank, kan du enkelt tilbakestille det ved å bruke BankID. Logg inn på nettbanken med BankID, og velg alternativet for å tilbakestille passordet ditt. For å tilbakestille ditt personlige passord hos DNB Bank, følg disse trinnene.

Hvordan bestiller jeg en kodebrikke fra DNB for første gang?

For å bestille en kodebrikke fra DNB for første gang, må du først opprette en nettbankkonto hos DNB Bank. Etterpå kan du logge inn på nettbanken og følge instruksjonene for å bestille en kodebrikke. Her er hva du trenger å gjøre for å bestille en kodebrikke fra DNB for første gang.

Hvor lang tid tar det å få en ny kodebrikke fra DNB Bank?

Vanligvis tar det 3-5 arbeidsdager å få en ny kodebrikke fra DNB Bank etter at bestillingen er bekreftet. Forventet leveringstid for en ny kodebrikke fra DNB Bank er vanligvis 3-5 arbeidsdager.

Kan jeg bestille en ny kodebrikke på nettet hos DNB Bank?

Ja, du kan bestille en ny kodebrikke på nettet hos DNB Bank ved å logge inn på nettbanken og følge instruksjonene for å bestille en kodebrikke. Det er mulig å bestille en ny kodebrikke på nettet hos DNB Bank ved å følge disse trinnene.

Hva skjer hvis jeg mister min kodebrikke fra DNB Bank?

Hvis du mister din kodebrikke fra DNB Bank, bør du umiddelbart kontakte DNB Kundeservice for å sperre den gamle kodebrikken og bestille en ny. Hvis du skulle miste kodetastene dine fra DNB Bank, gjør dette.

Kan jeg få min personlige passord fra DNB Bank på nytt?

Nei, DNB Bank kan ikke gi deg ditt personlige passord på nytt. Du kan imidlertid tilbakestille ditt personlige passord ved å bruke BankID. Det er umulig å få ditt personlige passord fra DNB Bank på nytt, men du kan tilbakestille det på denne måten.

Hva er en kodebrikke fra DNB Bank?

En kodebrikke fra DNB Bank er en sikkerhetsenhet som brukes for å generere engangskoder som bekrefter din identitet under nettbanktransaksjoner og pålogging. En grundig forklaring på hva en kodebrikke fra DNB Bank er og hvordan den brukes.

Hvilke andre sikkerhetsmetoder kan jeg bruke i nettbanken til DNB Bank?

I tillegg til en kodebrikke kan du bruke BankID, BankID på mobil eller BankID på nett for å bekrefte din identitet under nettbanktransaksjoner og pålogging hos DNB Bank. Oversikt over de alternative sikkerhetsmetodene du kan bruke i nettbanken til DNB Bank.

Er det noen kostnader forbundet med å bestille en ny kodebrikke fra DNB Bank?

Ja, vanligvis påløper en liten avgift når du bestiller en ny kodebrikke fra DNB Bank. Sjekk DNB Banks nettsted eller kontakt Kundeservice for mer informasjon om de aktuelle kostnadene. Informasjon om de vanlige kostnadene forbundet med å bestille en ny kodebrikke fra DNB Bank.

Artiklen Enkle steg for å bestille eller gjenopprette kodebrikke og personlig passord på DNB har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 31 anmeldelser