Få mest ut av Carl Berner: Kiwi, JYSK, og Fryd – Alt du trenger å vite!

Carl Berner er et flott område som har mye å tilby for lokalbefolkningen og besøkende. Her finner du flere populære butikker som Kiwi, JYSK og Fryd. Enten du trenger dagligvarehandel, møbler eller en kopp kaffe, har Carl Berner alt du trenger. I denne artikkelen vil vi se nærmere på disse butikkene og gi deg all informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av handleopplevelsen din.

Kiwi Løren – Din lokale dagligvarehandel

Kiwi er en kjent dagligvarebutikk med flere filialer over hele landet. På Carl Berner finner du Kiwi Løren, din lokale dagligvarehandel. Butikken tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, tørrvarer, frukt og grønnsaker, samt andre dagligvarer du trenger. Kiwi Løren har gunstige åpningstider, noe som gjør det enkelt å handle når det passer deg best. De ansatte er alltid vennlige og hjelpsomme, klare til å svare på spørsmål eller gi deg råd om produkter. Hos Kiwi Løren er det enkelt å få tak i alt du trenger for å lage deilige måltider hjemme.

JYSK Carl Berner – Kvalitetsmøbler til rimelige priser

JYSK er en velkjent møbelbutikk som tilbyr kvalitetsmøbler til rimelige priser. De har et bredt utvalg av møbler til ulike rom i hjemmet ditt, inkludert stue, soverom, kjøkken og hage. På Carl Berner finner du JYSK Carl Berner, en butikk med et imponerende utvalg av møbler og tilbehør. Du kan forvente å finne alt fra senger og sofaer til spisebord og garderobeskap. Butikken har også hyggelige og kunnskapsrike ansatte som er klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte møbelet for ditt hjem. Uansett om du er ute etter moderne eller mer tradisjonelle møbler, vil du finne et godt utvalg hos JYSK Carl Berner.

Fryd Løren – Kos deg med en kopp kaffe

Hvis du trenger en pause fra shoppingen, kan du ta turen til Fryd Løren. Fryd er en koselig kafé som tilbyr deilige kaffedrikker, bakverk, smørbrød og mer. Med sin avslappende atmosfære er Fryd det perfekte stedet å sette seg ned og nyte en kopp kaffe eller et godt måltid. Enten du reiser alene, med venner eller familie, vil du finne et bredt utvalg av mat og drikke for enhver smak. Slå deg ned, slapp av og nyt øyeblikket hos Fryd Løren.

Oppsummering

Carl Berner er et fantastisk område som tilbyr et bredt spekter av butikker og opplevelser. Enten du trenger dagligvarer, møbler eller en god kopp kaffe, har Carl Berner alt du trenger. Besøk Kiwi Løren for enkel og praktisk dagligvarehandel, JYSK Carl Berner for kvalitetsmøbler til rimelige priser, og ta en pause hos Fryd Løren for å nyte god mat og drikke. Ta deg tid til å utforske Carl Berner og gjøre det meste ut av handleopplevelsen din!

JYSK Carl Berner butikkens åpningstider

Dag Åpningstider
Mandag 10:00 – 20:00
Tirsdag 10:00 – 20:00
Onsdag 10:00 – 20:00
Torsdag 10:00 – 20:00
Fredag 10:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Kiwi på Løren?

Kiwi på Løren har følgende åpningstider: Mandag-fredag: 07:00-23:00, Lørdag: 08:00-22:00, Søndag: 09:00-21:00. Kiwi på Løren har generøse åpningstider som gjør det enkelt å handle når det passer deg.

Hvor finner jeg Jysk på Carl Berner?

Jysk på Carl Berner ligger i Bentsebrugata 31, rett ved siden av Coop Mega. Du finner Jysk på Carl Berner i et praktisk og lett tilgjengelig område.

Hva er åpningstidene til Fryd på Løren?

Fryd på Løren har åpningstider fra mandag til torsdag fra 11:00 til 22:00, fredag og lørdag fra 11:00 til 23.00, og søndag fra 13:00 til 22:00. Fryd på Løren gir deg muligheten til å nyte deilige retter til sent på kveld.

Hvor ligger Jysk i Oslo Carl Berner?

Jysk i Oslo Carl Berner ligger i Bentsebrugata 31, bare et steinkast unna Carl Berner T-banestasjon. Jysk i Oslo Carl Berner har en praktisk beliggenhet nær offentlig transport, slik at du enkelt kan hente varer.

Hvor mange Jysk-butikker finnes det på Carl Berner?

Det er én Jysk-butikk på Carl Berner. På Carl Berner finner du en praktisk Jysk-butikk som dekker dine behov.

Hvilke produkter kan jeg finne hos Kiwi på Løren?

Hos Kiwi på Løren finner du et bredt utvalg av dagligvarer, inkludert ferske råvarer, brød, meieri og non-food produkter. Kiwi på Løren har alt du trenger for å dekke dine daglige matvarebehov.

Hvilke produkter tilbyr Jysk på Carl Berner?

Jysk på Carl Berner tilbyr et bredt utvalg av møbler, sengetøy, gardiner, baderomsutstyr og mye mer. Jysk på Carl Berner har alt du trenger for å innrede hjemmet ditt til en rimelig pris.

Hvilke retter serverer Fryd på Løren?

Fryd på Løren serverer et variert utvalg av burgere, pizza, salater og sandwicher. Fryd på Løren tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter som passer til enhver anledning.

Hvor lenge har Kiwi på Løren vært i drift?

Kiwi på Løren har vært i drift siden 2004 og har vært en pålitelig leverandør av dagligvarer for lokalsamfunnet. Kiwi på Løren har vært et populært valg blant lokalbefolkningen i over 15 år.

Er det parkeringsmuligheter rundt Jysk på Carl Berner?

Ja, det er gratis parkeringsmuligheter tilgjengelig rundt Jysk på Carl Berner. Du trenger ikke bekymre deg for parkering når du handler hos Jysk på Carl Berner.

Artiklen Få mest ut av Carl Berner: Kiwi, JYSK, og Fryd – Alt du trenger å vite! har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 30 anmeldelser