Helle camping

Helle Camping

Helle Camping og Via Ferrata

Velkommen til vår familievennelige campingplass på Helle i Setesdal! Helle Camping ligger rett ved vakre Straumsfjellet, der kan du klatre den unike …

Helle Camping – Rysstad – Visit Norway

Helle Camping | Camping | Rysstad | Norway

Helle Camping ligger ved vakre Straumsfjellet, der kan du klatre den unike klatreløypa «Via Ferrata Straumsfjellet», Nord-Europas lengste!

Ved Helle camping er det, i første omgang, plass til mange bobiler, campingvogner og telt. Campingplassen er fremdeles under utvikling og det vil komme helt nye hytter og rom med høy standard etterhvert. Her er et flott sanitæranlegg, kjøkken- og oppholdsrom, badestamp, fiber-WIFI og lekeplass for de minste. Du har også mulighet til å fiske, gå turer i fjell og skog eller bare slappe av ved elva. Helle Camping ligger rett ved vakre Straumsfjellet, der du kan klatre den unike «Via Ferrata Straumsfjellet», Nord-Europas lengste via ferrata-løype. Vis a vis campingen ligger Helle Spa, som tilbyr massasje i mange varianter, fotpleie, manikyr og mye mer.

Via Ferrata & Camping Helle | Helle | Facebook

Helle Camping – Visit Sørlandet

Helle Camping

Helle Camping ved foten av Via ferrata Straumsfjellet.

Helle Camping – Campio.no – Finn og bestill camping

Velkommen til vår helt nye familievennlige campingplass på Helle i Setesdal! Vi har plass til bobiler, campingvogner og telt. I tillegg kan du leie en stor globe og en lavvo.Vi tilbyr badestamp, fiber-WIFI og lekeplass for de minste! Her har du mulighet for fiske, gå turer i fjell og skog. Helle Camping ligger ved vakre Straumsfjellet, der kan du klatre den unike klatreløypa «Via Ferrata Straumsfjellet», Nord-Europas lengste! Her har vi også en spennende zip-line. Rett over veien finner du Helle Spa, som tilbyr massasje i mange varianter, fotpleie, manikyr og mye mer!Vi tilbyr kano, SUP-brett for utleie, og redningvester er inkludert. Vi har også fatbike for utleie.Beversafari på egenhånd når dere ønsker.

VIA FERRATA STRAUMSFJELLET – Brokke.com

Hvordan komme til Via Ferrata & Helle Camping i Valle via …

Hvordan komme til Via Ferrata & Helle Camping i Valle via Buss?

Keywords: helle camping