Hvordan blir været sommeren 2021

Sommersesongen 2021: Rekordmange dager over 20 grader

Sommersesongen 2021: Rekordmange dager over 20 grader | Meteorologisk institutt

Get the monthly weather forecast for Oslo, Oslo, Norge, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Aldri før har vi målt flere dager med temperatur over 20 grader eller mer på én sommersesong. Notodden registrerte 88 slike såkalte sommerdager fra juni til august. På landsbasis ble sommeren 2021 den syvende varmeste siden måleserien startet i 1900.

Månedlig – Oslo, Oslo, Norge Været hver måned | AccuWeather

Oslo, Oslo, Norge Været hver måned | AccuWeather

25. jun. 2022 — Det er mange usikkerheter, men foreløpig ser det altså mer sannsynlig ut at august blir varmere enn normalt, enn at juli blir det, …

Get the monthly weather forecast for Oslo, Oslo, Norge, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Været sommeren 2022 – Gladmelding om sommeren

18. jun. 2021 — Været i juni og juli 2021: Klimaforskeren tror på en varmere juli enn normalt, men meteorologen vil ikke slippe jubelen løs ennå.

– Det er mange usikkerheter, men foreløpig ser det altså mer sannsynlig ut at august blir varmere enn normalt, enn at juli blir det, sier klimaforsker.

Langtidsvarsel for juni og juli 2021 – Vitenskap – Klikk

22. mai 2021 — Hvert år håper frosne nordmenn på en varm og uforglemmelig sommer. I år kan det hende at det beste været kommer før og etter fellesferien.

Meteorolog om sommerværet: Juni og august blir bedre enn juli

Meteorolog om sommerværet: Juni og august blir bedre enn juli | ABC Nyheter

22. mai 2021 — Storms energimeteorolog spår at også årets sommer vil få dager med 30 … Han understreker at det er veldig vanskelig å spå sommerværet så …

Hvert år håper frosne nordmenn på en varm og uforglemmelig sommer. I år kan det hende at det beste været kommer før og etter fellesferien.

Langtidsvarsel: Slik blir årets sommervær – TV2

langtidsvarsel: Langtidsvarsel: Slik blir årets sommervær

Det er en god ide og ta med en paraply sånn at du ikke blir våt. Vår værmelding kan gi deg en god pekepinn på hvordan været i Norge blir i juni.

Storms energimeteorolog spår at også årets sommer vil få dager med 30 varmegrader og tropenetter. Men det henger en mørk sky over fellesferien.

Været i Norge i juni 2023 | Været1.com – Vaeret1.com

Været i Norge i juni 2023 | Været1.com

Det er en god ide og ta med en paraply sånn at du ikke blir våt. Vår værmelding kan gi deg en god pekepinn på hvordan været i Norge blir i juli.

Her er en gjennomsnittlig værmelding for Norge i juni 2023, inkludert temperaturer i Norge i juni og antall gjennomsnittlige regndager.

klimavarsling.no – Prognoser fra Climate Futures

Været i Norge i juli 2023 | Været1.com

Sannsynlighet for at februar 2023 blir varmere (første kart) og våtere … og mer nylig den (ikke like) kalde koronavinteren fra januar 2021, er eksempler.

Her er en gjennomsnittlig værmelding for Norge i juli 2023, inkludert temperaturer i Norge i juli og antall gjennomsnittlige regndager.

klimavarsling.no – Prognoser fra Climate Futures

Sannsynligheten for at oktober 2022 blir varmere enn normalt (der normalen er gjennomsnittet i referanseperioden 1993–2021). Det globale gjennomsnittet er 59 % …

Prognoser fra Climate Futures

Sesongvarsling – klimavarsling.no

Innlegg om Sesongvarsling skrevet av Erik Kolstad

Keywords: hvordan blir været sommeren 2021