Innerdalen camping

Opplevelser i Innerdalen – Norges fineste dal

Overnatting i Camp Dronningkrona for inntil 4 personer i nybygde tømmerhytter i Viromdalen, Sunndal. Med Innerdalen som nærmeste nabo.

I Innerdalen kan du campe i telt eller hengekøye, spise nysteke vaffler, fikse og gå på lange fjellturer som Innerdalstårnet. Leie El-sykkel..

Our camping ground – Renndølsetra

Our camping ground | Renndølsetra

Innerdalen blir ofte kalt Norges vakreste fjelldal. Kjør RV 70 mellom Sunndalsøra og Tingvoll, … Bo på Renndølsetra eller Innerdalen turisthytte.

We can offer you very nice camping grounds by the river and the lake.

Camp Dronningkrona | Hytteutleie og overnatting | Innerdalen …

Camp Dronningkrona | Hytteutleie og overnatting | Innerdalen Sunndal

… for utflukter til Trollheimen, Dovrefjell, Innerdalen og Sunndalsfjella Nasjonalpark. … Fugelvåg Camping har 6 campinghytter med 4-5 sengeplasser.

Overnatting i Camp Dronningkrona for inntil 4 personer i nybygde tømmerhytter i Viromdalen, Sunndal. Med Innerdalen som nærmeste nabo.

Innerdalen – Sommerferie i Norge

Sommerferie i Norge — Innerdalen

Turen inn til dalen går langs grusvei. I mer enn 100 år har Innerdalhytta tatt i mot fjellturister. I dag er det tre overnattingsmuligheter i Innerdalen.

Innerdalen blir ofte kalt Norges vakreste fjelldal. Kjør RV 70 mellom Sunndalsøra og Tingvoll, ta av ved Ålvundeid, følg skilt til Innerdalen. Parker bilen, nyt en rusletur de 4 kilometerne inn til hjertet av Innerdalen. Innerdalstårnet troner over dalen 1.394 meter høye tårn som et naturskapt spir. I dalbunnen glitrer krystallklare Innerdalsvannet. Bo på Renndølsetra eller Innerdalen turisthytte.

Fugelvåg Camping – Sunndal

Fugelvåg Camping

Fugelvåg Gard og Camping ligger idyllisk til mellom fjord, … Stedet egner seg godt som base for utflukter til spektakulære Innerdalen, Aursjøen, …

Vandring til Innerdalen – Norges vakreste dal – Visit Norway

Vandring til Innerdalen – Norges vakreste dal | Hiking | Ålvundeid | Norway

Innerdalen blir kalt Norges vakreste fjelldal, og ikke foruten grunn. Ingen biltrafikk, lyden av fossefall og vann omkranset av majestetiske fjell – her kan …

Turen inn til dalen går langs grusvei. I mer enn 100 år har Innerdalhytta tatt i mot fjellturister. I dag er det tre overnattingsmuligheter i Innerdalen. Innerdalshytta (Betjent DNT hytte) og Renndølsetra tilbyr overnatting med full pensjon, mens i gammelhytta som drives av Kristiansund og Nordmøre Turistforening er det selvbetjent. Både for fjellklatrere og fotturister er disse overnattingsstedene et flott utgangspunkt for mange turer. Men også for barnefamilier er stedet et fint turmål. Startsted og turbeskrivelse: Kjør langs RV70 (mellom Kristiansund og Sunndalsøra, ca 16 km fra Sunndalsøra), ta av på nordsiden av veien ved Ålvundeid og følg liten asfaltvei innover til parkeringsplass Nerdalen (ca 10 km). Fra parkeringsplass ved Nerdalen/Innerdalen går det grusvei til selve Innerdalen. Vegen har noe stigning, tidvis bratt så beregn godt med tid. Fra parkeringsplassen til Innerdalen tar det ca 50 – 60 minutter å gå, noe mer dersom man har med seg barn. Vel inne i dalen kan du besøke Renndølsetra eller Innerdalshytta. Begge er åpne om sommeren og du kan overnatte eller bare kjøpe deg en kopp kaffe, en vaffel eller middag. Innerdalstårnet, det mest markante fjellet i dalen, er kjent fra norsk barne-tv “Blåfjell” og er også en klassiker blant fjellfolk i Norge. Tårnet kan bestiges alene eller helst sammen med guide fra Contrast Adventure.

Fugelvåg camping – Ålvundfjord – Visit Norway

I Innerdalen, “Norges vakreste dal”, har Kristiansund og Nordmøre Turistforening noen av landets flotteste turisthytter i omgivelser som fortjener det beste …

Vandring til Innerdalen – Norges vakreste dal – Fjord Norway

Innerdalen, Sunndalsøra: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud … Campingplasser i SunndalsøraBeste familiehoteller i Sunndalsøra.

Innerdalen blir kalt Norges vakreste fjelldal, og ikke foruten grunn. Ingen biltrafikk, lyden av fossefall og vann omkranset av majestetiske fjell – her kan …

Innerdalshytta – UT.no

Innerdalshytta

Innerdalen (Sunndalsøra, Norge) – Anmeldelser – Tripadvisor

Innerdalen, Sunndalsøra: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Innerdalen i Sunndalsøra, Norge på Tripadvisor.

Keywords: innerdalen camping