Langnes camping

Langnes Camping | Camping og fiske ved Sanddøla og …

Langnes Camping | Camping og fiske ved Sanddøla og Namsen i Grong

Velkommen til oss! Campingen ligger i Grong Kommune i Trøndelag, like ved elva Sanddøla, i rolige omgivelse og fin natur.

LANGNES CAMPING (Grong, Norge) – Campingplass

LANGNES CAMPING (Grong, Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Langnes Camping, Grong: Se 9 reiseanmeldelser, 18 objektive bilder og gode tilbud for Langnes Camping, vurdert som nr. 1 av 7 temaovernattinger i Grong og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor.

Langnes Camping, Grong – Booking.com

Langnes Camping, Grong (Grong) – oppdaterte priser for 2023

Langnes Camping ligger i Grong, og har gratis WiFi, gratis privat parkering og utsikt over elven. Her finner du også kjøleskap, kokeplater og vannkoker.

Langnes Camping, Grong, Nord Trøndelag, Norge

Langnes Camping, Grong, Nord Trøndelag, Norge – MT Campings Noorwegen

Denne campingen ligger nær E6, men ligger likevel i et stille område rett ved Sanddølaelven. Campingen har flotte sanitærfasiliteter, og er godt vedlikeholdt. Den ligger nær Grong.

Langnes Camping, Grong – Facebook

Campingplass: Langnes Camping

Camping.no – Campingplass: Langnes Camping

Langnes camping – Grong – Visit Norway

Langnes camping | Camping | Grong | Norway

Campingen ligger i Grong Kommune i Nord-Trøndelag, like ved elva Sanddøla og det bare to kilometer fra Namsen, Norges beste lakseelv. Campingen ligger kun en kilometer fra E6, i rolige omgivelser og fin natur. To kilometer fra Campingen finner du Grong sentrum,  der er det vertshus, restauranter, kafeer, kjøpesenter, bilverksteder, polutsalg, togstasjon med mer. Kjører du 40 km nordover kommer du til Namsskogan Familiepark, en stor og flott dyrepark hvor du finner de fleste av dyrene i norsk natur. Kjører du 50 km vestover, kommer du til Rockebyen Namsos. Her kan du shoppe i flere butikker eller bade i et stort svømmeanlegg inne i fjellet. Det ene servicebygget inneholder resepsjon og kiosk, der det er et lite utvalg dagligvarer og ferske brødvarer. Sanitæravdeling med WC, dusj og vaskeplasser. Eget familierom og en egen avdeling for barn i sanitærbygget. For sportsfiskere har vi et eget rom med frysemuligheter for laksen og plass for slakting og behandling. Tømmerom for kjemikalietoaletter. Det andre servicebygget er nytt med vaskerom utstyrt med helautomatisk industri vaskemaskin og tørketrommel, samt et moderne kjøkken med spiseplasser både inne og ute. Langnes camping tilbyr rask og moderne internett til alle sine gjester. Internett-tjenesten er tråløs, og det er god dekning på hele området. Tjenesten er gratis for alle gjester. Bor du på Langnes Camping er du midt i lakse-eldoradoet. Campingen ligger ved Sanddøla og bare to kilometer fra Namsen. Norges beste lakseelv. Her kan du sitte ved elvekanten og se laksen hoppe oppover elven.  I nærheten av campingen finner du også flotte turstier og sykkelstier. Her kan du sykle langs elven eller inn til sentrum. Eller kanskje det frister med en skogstur eller fjelltur? Mulighetene er mange. Rett nedenfor campingen ligger en fin sandstrand med stor aktivitet om sommeren, bading, strandvolleyball og selvsagt fiskemuligheter deler av sesongen. Her er det både landgrunt å dypt, så det passer for alle i familien. Og kanskje ser du en Laks eller to om du tar med deg snorkelutstyret og dykker litt. Du finner også en lekeplass, hvor barna kan møtes og utfordre sine fantasier og grenser. Det er ikke bare om sommeren det er aktivitet på campingen, det er også stor aktivitet om vinteren. Langnes Camping ligger bare ni kilometer fra Grong Skisenter, Nord-Trøndelags største alpinanlegg og med en flott skistadion. Flere skiløyper og lysløyper i nærområde til campingen.

Keywords: langnes camping, camping grong, grong camping, langenes camping, langnes camping grong