Mikkelparken camping

Mikkelparken | Familiepark | Her blir gode minner skapt

I Mikkelparken familiepark er det mykje moro for barn mellom 1-10 år! … ferietun i idylliske omgivnadar med familievenlege overnattingstilbod og camping.

I Mikkelparken familiepark er det mykje moro for barn mellom 1-10 år! Familieparken ligg i Kinsarvik, Hardanger, mellom fjord og fjell.

Mikkelparken Ferietun – Hardanger

Camping Mikkelparken Ferietun in Kinsarvik im Vestland (Hordaland). Der Campingplatz Mikkelparken Ferietun befindet sich an einer schöner Lage direkt am …

Camping Mikkelparken Ferietun, Kinsarvik, Vestland …

Camping Mikkelparken Ferietun, Kinsarvik, Vestland (Hordaland), Norge – MT Campings Noorwegen

Campingplass rett ved Hardangerfjorden. Campingplassene ligger i en hage. Campingen har svømmebasseng, og ligger rett ovenfor Mikkelparken Familiepark.

Mikkelparken overnatting – Kinsarvik Camping

Mikkelparken overnatting

Kinsarvik camping ligger en 5 minutters spasertur fra Mikkelparken og er optimal dersom dere ønsker å overnatte i nærheten av parken. Book nå!

Campingplass: Mikkelparken Ferietun – Camping.no

Camping.no – Campingplass: Mikkelparken Ferietun

MIKKELPARKEN FERIETUN (Kinsarvik, Norge) – Tripadvisor

MIKKELPARKEN FERIETUN (Kinsarvik, Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Mikkelparken Ferietun, Kinsarvik: Se 89 reiseanmeldelser, 87 objektive bilder og gode tilbud for Mikkelparken Ferietun, vurdert som nr. 2 av 5 temaovernattinger i Kinsarvik og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor.

Mikkelparken Ferietun | Apartments | Kinsarvik – Visit Norway

Mikkelparken Ferietun | Apartments | Kinsarvik | Norway

Hardangertun ligg vakkert til i Kinsarvik, like ved Hardangerfjorden på Rv 13. Frå Kinsarvik er det berre ein kort køyretur til Lofthus, Tyssedal, Odda og Eidfjord, eller ein kort ferjetur til Utne Omgitt av dei høge fjella, fjorden og den vakre naturen er Hardangertun eit naturleg valg for familiar som skal på helgeturar og feriar. Kinsarvik er ein perfekt stad for avslapping, turar i den vakre Husedalen med sine fire flotte fossar, besøk i den over 900 år gamle Kinsarvik kyrkje, kanopadling på fjorden eller fiske. Ta gjerne turen til Lofthus og dei berømte Munketreppene. Der kan de oppleva ein fantastisk utsikt over Sørfjorden. For dei som er skikkeleg spreke vil ein tur til Tyssedal og den majestetiske Trolltunga vera ein opplevelse for livet. For dei kulturinteresserte vil ein tur til Utne og Hardanger folkemuseum vera ein opplevelse. Eller de kan ta turen til Eidfjord og besøka Sima Kraftverk og Hardangervidda Natursenter. Det er Hardangertun som eig og driv den populære Mikkelparken som ligg rett på andre sida av vegen. Hardangertun 26 store hytter og 8 leilegheiter, i tillegg til eit stort campingområde. Anten de er to personar, ein familie på åtte, eller køyrer med bubil/campingvogn vil Hardangertun vera staden for dykk. I tillegg til å driva Hardangertun leirskule, tar òg mot grupper, kor og korps som ynskjer helgesamlingar.

Campingplätze in Kinsarvik – Camping Mikkelparken Ferietun

Camping Mikkelparken Ferietun, Kinsarvik, Vestland (Hordaland), Norwegen – MT Campings Noorwegen

Lage direkt am schönen Hardangerfjord. Stellplätze im Obstgarten. Schwimmbad auf dem Campingplatz und gegenüber dem Mikkelparken Aquapark gelegen.

Keywords: mikkelparken camping