Sas reklame

SAS-reklame slaktes – Dagbladet

SAS-reklame slaktes

12. feb. 2020 — I reklamefilmen trekker SAS fram en lang rekke ting man gjerne forbinder med Skandinavia, og sier at de egentlig er fra andre steder. Blant …

Det er ikke noe skandinavisk ved Skandinavia, hevder SAS i en ny reklamefilm. Det skaper reaksjoner.

SAS fjernet reklamefilm etter kritikk – E24

SAS fjernet reklamefilm etter kritikk – E24

12. feb. 2020 — Ingenting er skandinavisk, hevder SAS i en ny reklamefilm. Det har skapt sterke reaksjoner. Under et døgn etter at den ble publisert er filmen …

Ingenting er skandinavisk, hevder SAS i en ny reklamefilm. Det har skapt sterke reaksjoner. Under et døgn etter at den ble publisert er filmen fjernet.

Dette skjedde etter den omstridte SAS-reklamen – Faktisk.no

Dette skjedde etter den omstridte SAS-reklamen. Faktisk.

13. feb. 2020 — SAS slapp en ny reklamefilm, fikk kritikk og fjernet den. Timer senere uttalte flyselskapet at de mistenkte et «koordinert angrep».

SAS mener seg utsatt for «koordinert angrep».

Hevder høyrepopulistiske nettverk kapret SAS-reklame – VG

12. feb. 2020 — Den omstridte reklamefilmen ble delt på SAS’ Facebookside tirsdag. Den spør hva skandinavisk kultur egentlig er, og svarer med at det meste …

En svensk faktasjekker hevder overfor Aftonbladet at de voldsomme reaksjonene på SAS-reklamefilmen spredte seg fra svenske høyrevridde nettsteder via russiske Sputnik og videre ut i verden.

SAS klipper om omstridt reklamefilm – NRK

12. feb. 2020 — SAS klipper om omstridt reklamefilm. SAS kommer nå med en revidert utgave av sin kontroversielle reklamevideo om Skandinavia.

Aftonbladet: Slik kuppet høyrepopulister SAS’ nye reklamefilm

Aftonbladet: Slik kuppet høyrepopulister SAS’ nye reklamefilm

12. feb. 2020 — Slik åpnet en ny reklamevideo fra det skandinaviske flyselskapet SAS. Den ble sluppet tirsdag på videotjenesten Youtube og på Facebook. I …

SAS la tirsdag ut en film hvor det ble påstått at «ingenting» egentlig var skandinavisk. Det endte med storm i sosiale medier, godt hjulpet av en russisk «propagandakjempe», ifølge Aftonbladet.

SAS’ nye reklamevideo skaper furore på internett – Nettavisen

SAS, Skandinav | SAS’ nye reklamevideo skaper furore på internett

12. feb. 2020 — SAS spør i en fersk reklamefilm om hva en sann skandinav er. Den engelske tittelen på reklamen er: What is truly Scandinavian?

SAS’ siste reklamefilm om skandinaver, som etter kort tid ble fjernet fra SAS’ egne sider, går viralt. Og de fleste er svært lite blide.

Keywords: sas reklame