Sikkerhetskontroll klasse b statens vegvesen

Sikkerhetskontroll B

SIKKERHETSKONTROLL. 2: 1: Hva er riktig lufttrykk i forhjulene på denne bilen? Fk. Klasse B. 7. Kort nr. 8. Kontroller at lufttrykket er riktig …

Personbil – B – Statens vegvesen

Personbil – B | Statens vegvesen

Her kan lese mer om alle trinn du må gjennom for å få førerkort for personbil (klasse B), fra trafikalt grunnkurs til oppkjøring.

Oppkjøring – Statens vegvesen

Oppkjøring | Statens vegvesen

13. sep. 2021 — Sikkerhetskontroll. Her får du en stikkprøve av tilfeldig valgte oppgaver, for eksempel kontroll av bremser eller spylervæske. Kjøring.

Du tar oppkjøringen på en trafikkstasjon. Du kan enten gi trafikkskolen fullmakt til å bestille time til oppkjøring for deg eller bestille timen selv.

Sikkerhetskontroll av bilen – Bryn og Brynseng Trafikkskole AS

Sikkerhetskontroll av bilen

Sikkerhetskontroll av bilen. Hva skal eleven gjøre? Vognkortet: … førerkort på klasse B (personbil)? b) Hvilke konsekvenser kan det få å kjøre.

Sikkerhetskontroll – Karlsen Trafikkskole

SIKKERHETSKONTROLL AV BIL. Det er viktig at du som bilfører kan kontrolere at viktige funksjoner på bilen fungerer som de skal.

Hva er kontrollspørsmålene til oppkjøringen? – Teoritentamen

Hva er kontrollspørsmålene til oppkjøringen?

23. aug. 2013 — Vegvesenet har en temaliste over sikkerhetskontroller som brukes på … Sensor kan starte oppkjøringen med sikkerhetskontroll – så om du …

Når førerprøven starter kan sensor stille deg spørsmål som handler om bilen. Det kan være om dekk, refleksvest, ting du finner i motorrommet, eller informasjon fra vognkortet. I Teoritentamens oppkjøringskurs så kan du teste hva du kan, og få gode tips til den praktiske førerprøven!

Sikkerhetskontroll kl. B – Lippert aut. Trafikkskole

Sikkerhetskontroll kl. B – Lippert aut. Trafikkskole

Sikkerhetskontroll klasse B. Du må kontrollere at bilen er i forskriftsmessig og forsvarlig stand. Dette er krav til deg som skal kjøre, enten det er privat …

Keywords: sikkerhetskontroll klasse b statens vegvesen