Skårungen camping

Skårungen

The best Basecamp in the heart of lofoten

Traditional cabins, glamping, motorhomes, tents, spa, restaurant, rentals and much more in Lofoten, Kabelvåg.

Traditional cabins, glamping, motorhomes, tents, spa, restaurant, rentals and much more in Lofoten, Kabelvåg.

Motorhomes, caravans and tents in the heart of Lofoten.

Skårungen Basecamp in Lofoten

Motorhomes, camper vans, caravans and tents are all welcome at Skårungen basecamp. Spend the night while enjying the sea views, the sauna and the hot tub.

Motorhomes, camper vans, caravans and tents are all welcome at Skårungen basecamp. Spend the night while enjying the sea views, the sauna and the hot tub.

Skårungen – Hotel, Cabins and Camping (Kabelvåg)

Skårungen – Hotel, Cabins and Camping (Kabelvåg) – oppdaterte priser for 2023

Camping i Lofoten. Her på Skårungen er det muligheter for hele familien. Vi har lekeplass, egen sandstrand, utleie av SUP og sykler. Fra Skårungen er det …

Skårungen – Hotel, Cabins and Camping ligger 3 km fra Kabelvåg og har restaurant, hage og et felles kjøkken.

Skårungen Hotel, Cabins og Camping, Kabelvåg, Lofoten …

Skårungen Hotel, Cabins og Camping, Kabelvåg, Lofoten, Nordland, Noorwegen – MT Campings Noorwegen

I en virkelig fantastisk vakker beliggenhet rett ved sjøen og i nærheten av E10-campingplassen med renoverte sanitæranlegg. Ulike vannsportalternativer. Flott fiskeplass!

°SKÅRUNGEN – HOTEL, CABINS&CAMPING KABELVÅG …

°SKÅRUNGEN – HOTEL, CABINS&CAMPING KABELVÅG (Norge)- fra NOK 1275 | iBOOKED

Skårungen – Hotel, Cabins&Camping (Skarungen – Hotel, Cabins And Camping) – Skarungen – Hotel, Cabins And Camping har utsikt over sjøen, en 15-minutters spasertur fra Lofotmuseet i Kabelvåg. Det inkluderer vaskeri og en shopping-service samt gratis parkering og et boblebad.

SKARUNGEN – HOTEL CABINS AND CAMPING …

SKARUNGEN – HOTEL CABINS AND CAMPING (Kabelvåg, Norge) – Gjestgiveri – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Skarungen – Hotel Cabins and Camping, Kabelvåg: Se 36 reiseanmeldelser, 34 objektive bilder og gode tilbud for Skarungen – Hotel Cabins and Camping, rangert som nr. 1 av 4 B&B/vertshus i Kabelvåg og vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor.

Skårungen | Kabelvåg – Facebook

Campingplass Skårungen AS i Nord-Norge – Camping.info

Campingplass Skårungen AS i Nord-Norge ♥ Se 0 bobilanmeldelser med en samlet vurdering på 0 ✓ Sjekk ut 16 bilder tatt av denne campingplassen ✓ Oppdag denne campingplassen nå!

Skårungen Camping – Campio.no – Find and book camping

Camping i Lofoten.Her på Skårungen er det muligheter for hele familien. Vi har lekeplass, egen sandstrand, utleie av SUP og sykler. Fra Skårungen er det kort vei til fine toppturer som egner seg for alle uansett alder og nivå, slik som: Tjeldbergtind og Glomtind. Skårungen ligger på det gamle Ørsvågvær som tidligere var et fiskevær med fantastisk historie. Her bor du tett på naturen hvor du har spektakulær utsikt over havet og lofotfjellene.Vi ligger kun 3 km vest for Kabelvåg sentrum og 9 km til Svolvær. Sentral beliggenhet i Lofoten og perfekte utgangspunkt for å kunne oppleve hele Lofoten. Vi er plassert 1 km unna hovedveien i Lofoten, E10. Dette gjør det enkelt å komme til til og fra. Gangvei til Kabelvåg og Svolvær.Bare fantasien din kan sette grensene for hva du kan utforske på dette området. Ta med deg utstyret ditt og opplev fantastiske dager med snorkeling i det turkise havet, klatring i fjellene, topptur i nordlyset, sitte på stranden og se på midnattssolen eller og oppleve havet koke under skreisesongen.

Keywords: skårungen camping