Statens vegvesen eu kontroll

Sjekk frist for EU-kontroll – Statens vegvesen

Sjekk frist for EU-kontroll | Statens vegvesen

5. mai 2021 — Finn opplysninger som frist for EU-kontroll og kilometerstand, og få informasjon om kjøretøyets motor, vekt, dekk og utslipp.

Finn opplysninger som frist for EU-kontroll og kilometerstand, og få informasjon om kjøretøyets motor, vekt, dekk og utslipp.

EU-kontroll – Statens vegvesen

EU-kontroll | Statens vegvesen

Sjekk frist for EU-kontroll. Finn opplysninger som frist for EU-kontroll og kilometerstand, og få informasjon om kjøretøyets motor, vekt, dekk og utslipp.

Det er ditt ansvar som eier å få bilen din EU-kontrollert og godkjent innen fristen.

Når kan du ta EU-kontroll? – Statens vegvesen

Når kan du ta EU-kontroll? | Statens vegvesen

5. mai 2021 — Bilen må ha godkjent EU-kontroll innen fire år etter dato for førstegangsregistrering, og deretter senest hvert andre år. Personbil (M1) med …

Det er opp til deg hvor tidlig du ønsker å gjennomføre EU-kontrollen, så lenge kjøretøyet er godkjent innen fristen.

Godkjent EU-kontroll – Statens vegvesen

Godkjent EU-kontroll | Statens vegvesen

5. mai 2021 — Sjekk kontrollseddelen. Verkstedet registrerer resultatet av EU-kontrollen i våre systemer, men det er viktig at du på kontrollseddelen sjekker.

Har du fått godkjent EU-kontroll kan du bruke kjøretøyet som normalt.

Hva sjekkes på en EU-kontroll? – Statens vegvesen

Hva sjekkes på en EU-kontroll? | Statens vegvesen

5. mai 2021 — Målet med EU-kontroll er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Husk at en EU-kontroll ikke er en fullstendig tilstandsrapport.

EU-kontrollen består av to deler, en trafikksikkerhetsdel og en miljødel.

Ikke godkjent EU-kontroll – Statens vegvesen

Ikke godkjent EU-kontroll | Statens vegvesen

5. mai 2021 — Har EU-kontrollen av kjøretøyet ditt ikke blitt godkjent, må manglene rettes og godkjennes i en etterkontroll innen fristen.

Har EU-kontrollen av kjøretøyet ditt ikke blitt godkjent, må manglene rettes og godkjennes i en etterkontroll innen fristen.

Finn godkjent verksted – Statens vegvesen

Finn godkjent verksted | Statens vegvesen

5. mai 2021 — Statens vegvesen gjennomfører ikke EU-kontroller, men vi godkjenner og kontrollerer de verkstedene/kontrollorganene som har lov til å utføre dem …

Finn et verksted i nærheten av deg hvor du kan bestille time til EU-kontroll.

Sjekk frist for når du har neste EU-kontroll | NAF

Lurer du på når det er EU-kontroll frist på bilen din? … Er feilene større, vil kontrollinstansen ikke godkjenne kjøretøyet, og varsler Statens vegvesen …

Lurer du på når det er EU-kontroll frist på bilen din? Her kan du raskt sjekke når din bil skal ha EU-kontroll. Vi tilbyr deg også gratis varsling!

Statens vegvesen mistenker juks med EU-kontrollene på 80 …

EU-kontroll – Statens vegvesen mistenker juks med EU-kontrollene på 80 kjøretøy

2. nov. 2021 — Det er meldt inn godkjent EU-kontroll for de aktuelle kjøretøyene i våre systemer. En nærmere sjekk hos bilverkstedet viser ingen spor av at …

Alle de 80 kjøretøyene kan spores tilbake til en tidligere ansatt ved et bilverksted.

Statens vegvesen kontrollerer 5000 EU-kontroller årlig

Statens vegvesen kontrollerer 5000 EU-kontroller årlig | Statens vegvesen

15. nov. 2022 — Har du noen gang vært usikker på om det er bukken som passer havresekken når du leverer bilen til EU-kontroll? Statens vegvesen følger nøye …

Har du noen gang vært usikker på om det er bukken som passer havresekken når du leverer bilen til EU-kontroll? Statens vegvesen følger nøye med.

Keywords: statens vegvesen eu kontroll, statens vegvesen eu, eu statens vegvesen, tid for eu kontroll statens vegvesen, statens vegvesen eu-kontroll, statens vegvesen eu sjekk, sjekk eu kontroll statens vegvesen