Tingsaker camping

Tingsaker Camping | Overnatting ved Lillesand/Dyreparken

Tingsaker Familiecamping ligger idyllisk til ved Tingsakerfjorden og er en 4-stjerners campingplass som holder åpent fra 1. mai til 1. september.

Tingsaker Familiecamping ligger idyllisk til ved Tingsakerfjorden og er en 4-stjerners campingplass som holder åpent fra 1. mai til 1. september. Beliggenheten er sentralt mellom Kristiansand og Grimstad. Det er gangavstand til sørlandsbyen Lillesand og et kvarters kjøretur til Dyreparken.

Tingsaker Familiecamping | Camping | Lillesand | Norway

Tingsaker Camping. @tingsakercam. Vakker beliggenhet ved sjøen ☀️ , gangavstand til Lillesand Sentrum. Hytteutleie og camping ⛺️ …

Hyttene på Tingsaker Familiecamping i Lillesand er velutstyrt og de fleste ligger ved stranda. Her nyter du frokosten på din egen terrasse, med fantastisk panoramautsikt over sjøen. Ingenting er som å starte dagen med et morgenbad eller en rusletur over til vesle Terneholmen. Om kvelden kan du nyte synet av månen som speiler seg i havet. Reiser du med barn, har du lekeplassen like ved.  Den langgrunne stranda gir trygge og glade badeopplevelser for både små og store. På Tingsaker Familiecamping kan du leie båt, kano, kajakk og sup-brett, og på området er det også en storkiosk med godt utvalg. Tingsaker med Lillesand Senter, matforretninger, apotek og kafé ligger fem minutters gange fra campingen. På Tingsaker er det plass til ca. 160 campingvogner/bobiler og telt. Plassen har 16 campinghytter á 45 m2 som ligger ved sjøen. Felles moderne servicebygg med dusjer, WC, grovkjøkken og vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel. Campingplassen er delvis tilrettelagt for funksjonshemmede. Det er forøvrig meget gode bade- og turmuligheter i området, med blant annet Flørenesskogen og Langedalstjønna like ved. Tingsaker er en del av Norsk Bobil og Caravan Club.

TINGSAKER FAMILIECAMPING (Lillesand, Norge)

TINGSAKER FAMILIECAMPING (Lillesand, Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Tingsaker Familiecamping, Lillesand: Se 63 reiseanmeldelser, 158 objektive bilder og gode tilbud for Tingsaker Familiecamping, vurdert som nr. 1 av 3 temaovernattinger i Lillesand og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor.

Tingsaker Familiecamping | Lillesand – Facebook

Tingsaker Familiecamping, Lillesand, Aust Agder, Norge

Tingsaker Familiecamping, Lillesand, Aust Agder, Norge – MT Campings Noorwegen

En campingplass med en vakker plassering ved Tingsakerfjorden med utmerkede sanitærfasiliteter og flotte campingplasser og hytter rett ved fjorden.

Campingplass: Tingsaker Familiecamping – Camping.no

Camping.no – Campingplass: Tingsaker Familiecamping

Campingplass Tingsaker Camping i Sørlandet

Campingplass Tingsaker Camping i Sørlandet – camping.info

Campingplass Tingsaker Camping i Sørlandet ♥ Se 1 bobilanmeldelser med en samlet vurdering på 5 ✓ Sjekk ut 59 bilder tatt av denne campingplassen ✓ Oppdag denne campingplassen nå!

Tingsaker Camping (@tingsakercam) / Twitter

Keywords: tingsaker camping, camping lillesand, lillesand camping, camping i lillesand, tingsaker camping lillesand, lillesand camping hytte