Gaveideer til din gravide venn

Mange e-selskaper tilbyr i dag flere alternativer for levering. Førstevalget for mange akkurat nå er leveringssteder, hvor du enkelt kan hente pakken på et tidspunkt du ønsker. Fraktmetoden er veldig enkel, og ofte også den rimeligste leveringsmetoden.

Du bør også vurdere å få varene levert til din private bolig eller til din arbeidsplass. Fraktalternativet er dessverre litt dyrere, men på den annen side er det usedvanlig praktisk. Den mest prisbevisste fraktløsningen er utvilsomt å hente pakken selv, men dette krever at du er i nærheten av nettbutikkens bosted.

Ganske mange nettbutikker tilbyr en dags levering på mange av butikkens produkter, men vær forsiktig da det avhenger av bestilling før et bestemt tidspunkt, slik at de kan garanteres å få produktene sendt før kl. lagerarbeidere går hjem.

Mange nettbutikker tilbyr levering uten kostnad, men som regel krever dette at du handler for en presis sum. Alternativt bør du bestemme deg for den billigste leveringsmetoden, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i Aalborg, Hillerød eller Jyllinge – vil være å få budet til å bringe bestillingen din til en pakkebutikk.

Et bredt utvalg av leveringsløsninger

Det er nå uvanlig at folk analyserer priser på ulike nettbutikker, og på den annen side har ganske mange nettbutikker ikke klart å unngå redusere salgsverdien på produktene – for juniorer, men også for menn og kvinner – enormt, og til og med noen ganger garantere levering uten kostnad.

Men når alt kommer til alt kan det vise seg lønnsomt å prøve opptil flere e-forhandlere for rabattkoder før du bestiller, slik at du er garantert å få den rimeligste prisen.

Man skal likevel være så forsiktig at når en butikk tilbyr et produkt til en pris som anses som utrolig utmerket, bør det i noen tilfeller være et tegn på en uoppriktig nettbutikk. Kortkjøp er derimot inkludert i en regel, som sparer kjøperen fra bedragerske internettselskaper.

Vi anbefaler å bestille med kort eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du bruke en avdragsordning som ViaBill, dersom du foretrekker å finansiere regningen i flere rater.

Trustpilot tilbyr en rekke gunstige alternativer

Før folk bestiller fra en nettforhandler må de utvilsomt få oversikt over nettbutikkens betingelser, men dette er ofte tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ er å merke seg om e-butikken er verifisert av e-merket, da dette typisk er et tegn på at nettbutikken støtter gjeldende dansk lovgivning, samt at e-butikken er nå og da gjennomgått av spesialister som forstår gjeldende regelverk. I tillegg gir det deg en mulighet til støtte når du har problemer med bestillingen din.

Vi sørger også for at du er klar over de mest relevante reglene som gjelder for bestillingen, f.eks. hvilken bytterett e-forhandleren opererer med. I forhold til det er det også viktig at du permanent lagrer bestillingsmailen din, slik at du senere kan vitne om bestillingen, uansett om du er ute etter en vare til en dame eller en herre.

Vi anbefaler at du ser på nettbutikkens vurderinger

Trustpilot gir deg flere relevante sjanser til å se nærmere på en del tidligere forbrukeres vurderinger og av den grunn anbefales det at du undersøker nettbutikkens vurderinger før du fullfører handelen.

Facebook gir også ganske gunstige sjanser til å få et inntrykk av e-butikkens popularitet. I tillegg ser vi noen internettvarehus som gir kundene mulighet til å gi en kritikk av kjøpet sitt, som også bør brukes til å ta stilling til kundetilfredshet.

Informasjon om tilbud og nettselskaper vedlikeholdes løpende, men vi tar ikke ansvar for rettelser som er gjennomført siden vi sist oppdaterte nettsidens informasjon.