Guide: Hvordan velge riktig hundeskål

Ganske mange internettvarehus tildeler gradvis en rekke forskjellige leveringsalternativer. Det mest moderne er foreløpig levering til et hentepunkt, hvor du enkelt kan hente varene dine når du har tid. Det er veldig lett, og typisk også den billigste leveringsmåten.

Du kan også planlegge å bestille levering til huset ditt eller når du er på jobb. Dette er ofte litt dyrere, men også eksepsjonelt tilgjengelig. Den rimeligste typen levering er uten tvil å hente varene selv, men dette avhenger av at boligen din ligger i kort avstand fra nettbutikkens beliggenhet.

Muligheten til å levere er veldig viktig hvis du skal bruke de nye produktene dine umiddelbart, og av den grunn er det absolutt fornuftig å studere forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

En rekke internettselskaper tilbyr levering neste virkedag av mange varer, noe som likevel krever at transaksjonen gjennomføres tidligere enn avtalt tid, slik at de kan få produktet til rederiet før staben stenger.

Inntil flere nettbutikker tilbyr gratis frakt, men ofte er dette under forutsetning av at du handler for et bestemt beløp. Ellers kan du foretrekke den billigste typen levering, som ofte – enten du bor i Taastrup, Vordingborg eller Skælskør – vil være å få budet til å bringe pakken din til en pakkebutikk.

Unge handler via nettselskaper

Det har vist seg å være svært enkelt for alle og enhver å søke etter priser hos ulike e-selskaper og til gjengjeld har mange e-butikker blitt tvunget til å redusere utsalgsprisene betydelig på mange av produktene deres – for barn og babyer, men også for menn og kvinner – og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid alltid være nyttig å sjekke noen få internettbutikker for rabatter før du handler, slik at du er sikker på å få den rimeligste prisen.

Du må bare huske at når et internettselskap markedsfører et produkt til en salgspris som kan virke ekstremt attraktiv, kan det ofte være et varsel om en falsk nettbutikk. Kjøp med kort er imidlertid en del av en regulering som favoriserer kjøper fremfor uautentiske nettbutikker.

Generelt anbefaler vi å bestille med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte deg av et avbetalingstilbud som ViaBill, hvis du ser en fordel i å betale ned pengene over en periode.

Før noen bestiller fra en e-butikk, kan de i seg selv undersøke e-butikkens regler, men dette er ofte en tidkrevende oppgave.

Et annet forslag kan kanskje være å se nærmere på om e-butikken er verifisert av e-merket, som vanligvis er en demonstrasjon av at e-selskapet overholder de offisielle danske reglene, som samt at e-handelen ofte revideres av eksperter som er kjent med regelverket på området. Det gir deg en snarvei til support hvis du blir utsatt for problemer med kjøpet.

Tilsvarende kan det være nyttig for kjøper å være nøye med de elementære vedtektene som spiller inn i forbindelse med bestillingen, for eksempel hvilken returrett nettvirksomheten opererer med. I den forbindelse er det også essensielt at du alltid oppbevarer kvitteringsmailen din, slik at du til enhver tid kan dokumentere bestillingen, enten du er på utkikk etter et produkt til kvinne eller mann.

Et hint om at nettvirksomheten følger de danske reglene

Trustpilot tilbyr de facto passende løsninger for å utrydde en lang rekke tidligere forbrukerkritikk, og av den grunn anbefales det at du vurderer nettbutikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook gir deg også ganske utmerkede snarveier for å få innsikt i påliteligheten til e-forhandleren. Her inne er det enkelte nettforhandlere hvor det er mulig å annonsere en omtale av deres kjøpsopplevelse, som også bør brukes til å få et inntrykk av tidligere kunders opplevelser.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med ganske mange nettbutikker når vi introduserer butikkenes tilbud, og tjener betaling dersom den besøkende vi videresender fullfører en transaksjon.

Retningslinjer vedrørende tilbud og e-selskaper oppdateres ofte, men vi ønsker ikke å holdes ansvarlig for endringer som kan ha blitt implementert siden nettsidens informasjon sist ble oppdatert.